Lorena García opta per treballar des de casa seva

Antena3 se suma a la opció del teletreball per evitar el contagi per coronavirus

La presentadora Lorena García
Lorena García opta pel teletreball per evitar el contagi per coronavirus | CatalunyaDiari

Lorena García, l'encarregada de conduir l'informatiu matinal d'Antena3, ha decidit prendre mesures contra el coronavirus i ha optat per treballar des de casa. La periodista ha volgut seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries i de la Comunitat de Madrid per evitar el contagi del virus, i ha informat a través de les seves xarxes socials que es decantava per l'opció del teletreball.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

La presentadora no s'ha deixat veure a la televisió des del passat dimecres dia 11, i aprofitava el text de la fotografia que ha publicat per explicar que «en, almenys les pròximes dues setmanes, el meu centre de treball serà el meu menjador». García ha volgut remarcar les advertències de les autoritats sanitàries per facilitar el teletreball i així minimitzar el risc de contagi i expansió del virus, i afegia que «part de la plantilla d'Antena3 notícies treballarem des de fora de la redacció. En el meu cas dirigiré l'informatiu des de casa —òbviament no presentaré des del sofà—». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En, al menos las próximas dos semanas, mi centro de trabajo va a ser mi salón. Ante las recomendaciones de las autoridades sanitarias de facilitar el teletrabajo para minimizar el riesgo de contagio por coronavirus, parte de la plantilla de Antena 3 Noticias trabajaremos fuera de la redacción. En mi caso dirigiré el informativo desde casa, (obviamente no presentaré desde el sofá). Es un reto que asumimos todo el equipo de las #NoticiasDeLaMañanaA3N y que esta pasada noche y madrugada ya ha rodado bastante bien. El coronavirus nos está llevando a cambiar costumbres, alterar rutinas, modificar planes. Adoptar medidas excepcionales, ante una situación que nunca habíamos vivido. Confío en que de todo esto saldremos más fuertes...

A post shared by Lorena García (@lorenagarciadiez) on

Conseqüències del coronavirus

L'expansió del coronavirus a Espanya està obligant a moltes empreses a implantar mesures per frenar el contagi. El teletreball és una d'aquestes opcions a la que moltes persones i organitzacions, inclosa Antena3, s'han sumat. «El coronavirus ens està portant a canviar costums, alterar rutines, modificar plans. Adoptar mesures excepcionals davant una situació que mai havíem viscut»,  manifestava la periodista. Tot i això, ha volgut emetre un missatge de tranquil·litat i s'ha mostrat optimista dient que confia que «de tot això en sortirem més forts».


Comentaris

envia el comentari