Una col·laboradora de 'Sálvame', possible contagi de coronavirus

El programa va contactar amb ella per videoconferència, ja que es troba a casa en quarantena preventiva

'Sálvame' sense públic aquest dimarts per culpa del coronavirus
Una col·laboradora de 'Sálvame' podria estar infectada de coronavirus | TELECINCO

Després de dies i dies explicant tota l’actualitat del coronavirus a ‘Sálvame’, i tot i les mesures de protecció que han adoptat des del programa, que consistien a retransmetre's sense públic al plató, sembla que el coronavirus ha acabat entrant de ple al plató i podria haver infectat a un dels seus col·laboradors estrella, ni més ni menys que a Lydia Lozano.

 

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

Lydia Lozano, a casa en quarantena

La seva absència durant els últims dies de programa va passar bastant desapercebuda pel públic, que pensava que es trobava de vacances. Ahir però, les pitjors sospites es van confirmar després que la periodista entrés al programa mitjançant una videoconferència des de casa seva.

En ella, va explicar que feia diversos dies que no es trobava bé, cosa que havia atribuït a la seva al·lèrgia, però que en sospitar que podria tenir el coronavirus, va decidir anar a un centre mèdic perquè li realitzessin les proves. Allí li van dir que estaven col·lapsats, així que li van decretar una quarantena preventiva que li impedia assistir a la feina per evitar contagiar ningú en cas que ella estigués infectada. Tots els seus companys, que la van escoltar molt atents, van animar-la i li van desitjar-li una ràpida recuperació.

 

Comentaris

envia el comentari