La confessió de Malú sobre l'embaràs que espanta Albert Rivera

L'artista i l'expolític esperen el seu primer fill junts

Albert Rivera i Malú
L'artista i l'expolític esperen el seu primer fill junts | Catalunya Diari

Albert Rivera i Malú també estan vivint les conseqüències del coronavirus, sobretot la cantant, que ja està en la recta final del seu embaràs. Per això Malú s'ha obert en canal per a tots els seus fans a través del seu perfil d'Instagram.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

  

L'artista ha estat responent un a un els dubtes i les curiositats dels seus seguidors. Tot i intentar sempre evitar les preguntes més personals, la seva relació amb Albert Rivera l'ha situat en una posició molt diferent i ara Malú és diana de la premsa del cor. I un dels aspectes que més interessen de la cantant és el seu embaràs i el seu primer fill al costat de l'expolític català.

  

«L'embaràs va molt bé. Des del principi ha estat fàcil. He tingut molta sort perquè, afortunadament, no he estat de vomitar. Tot se m'ha posat bé. De fet, tot em prova massa bé. Encara sort, perquè en el confinament es menja molt», començava dient Malú, que com la resta d'espanyols està tancada a casa sense sortir.

  

La por de Malú

Tot i aquest optimisme, les últimes revelacions de Malú han deixat blanc a Albert Rivera. «He de cuidar-me i mirar de no contagiar-me. Sembla que el virus no perjudica aparentment al bebè, però encara no hi ha estudis massa clars i no se sap molt bé. Jo prefereixo no contagiar-me i és el que m'han recomanat», confessava Malú, després de reconèixer que està molt espantada pel coronavirus i que tem per la futura salut del seu bebè, cosa que ha espantat l'expolític català.

  

«No puc deixar de sentir una mica de por al possible contagi de covid-19», acabava reconeixent l'artista que, al costat de la seva parella, passa un dels moments més bonics de la seva vida, encara que, per desgràcia, s'estigui veient entelat per culpa de la pandèmia.


Comentaris

envia el comentari