URGENT

🚨 Sanitat confirma més de 10.000 nous contagis i 254 morts més per coronavirus a Espanya

La manera infal·lible de netejar el teu mòbil i eliminar els virus

Els experts recomanen una bona higiene més enllà de les mans

Telèfon mòbil
La zona pròxima a la boca s'ha de netejar correctament | Pixabay

La societat sembla que cada vegada té més clar que un dels mètodes més eficaços per combatre el coronavirus, a banda de quedar-se a casa durant almenys 15 dies, és el de seguir una bona higiene. A tothom li ressonen els consells de netejar moltes vegades al dia les mans per tal d'eliminar qualsevol patogen que ens pugui fer caure en el contagi.

Ara bé, què passa amb la resta d'eines que utilitzem en el nostre dia a dia com el mòbil? Doncs que també les hem de netejar. En aquest sentit, els experts asseguren que dur a terme una bona i acurada neteja dels nostres dispositius mòbils també ens ajudaran a prevenir. Així doncs, has de saber que hi ha una tipologia de telèfon que accepten ser submergits en aigua.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Com netejar bé el teu dispositiu

Es tracta dels que tenen una homologació IP-68, els quals, poden aguantar sense espatllar-se fins i tot programes de la rentadora. Per a saber si el teu mòbil és un d'aquests, només has de buscar la informació del teu model en concret per internet i veure si la seva homologació permet aquest tipus de rentatge.

D'igual forma, si el teu dispositiu admet aigua i sabó, pots rentar-ho a mà tenint en compte que només hauràs d'eixugar-lo bé per evitar que s'espatlli. Finalment, si el teu mòbil no sobreviuria a un bon bany, el que has de fer és netejar-lo amb tovalloletes de microfibra de forma acurada per cada part i racó del mòbil. Sobretot, expliquen, en les zones més pròximes a la boca.

La carcassa, la gran oblidada

Una vegada estigui net el dispositiu, també és important saber netejar la carcassa, ja que, normalment, és la primera presa de contacte amb superfícies que poden estar contagiades. Per tant, si vols combatre amb seguretat el coronavirus, renta't bé i molt les mans i, alhora, no t'oblidis del teu mòbil.


Comentaris

envia el comentari