Mango i Desigual comencen a reobrir botigues a Europa

Totes dues cadenes asseguren que han «prioritzat» la salut de treballadors i clients

Dona mirant peces de roba en una botigaTotes dues cadenes asseguren que han «prioritzat» la salut de treballadors i clients | Unsplash

Mango ha començat a reobrir algunes de les seves botigues a Europa després del tancament forçat pel coronavirus, i ja compta amb 135 establiments operatius arreu del món. Els primers països on s'ha reobert botigues han estat Àustria i Holanda, on s'han obert 4 i 16 botigues, respectivament. Es preveu arribar a les 621 durant l'abril. Pel que fa a Desigual, el 14 d'abril van reobrir la primera botiga a Europa, situada a Viena, i preveu que durant aquesta setmana es pugui obrir 4 de les 44 botigues a Alemanya (les de Colònia, Dresden, Stuttgart i Braunschweig).

Totes dues cadenes asseguren que han «prioritzat» la salut de treballadors i clients i assenyalen que han adoptat les mesures de seguretat i neteja extraordinàries a tots els punts de venda, com l'aforament de les botigues, la neteja continuada, la limitació de l'horari comercial o la provisió d'equipaments de protecció. Les dues han mantingut la venda online durant la pandèmia.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

  

Mango ja compta amb 135 establiments oberts arreu del món. Està previst que aquesta setmana se n'obrin 16 més a Holanda i 42 a Alemanya. També es preveu recuperar l'activitat a 27 botigues de la República Txeca, Letònia, Geòrgia, Xipre i Ucraïna.

  

  

Xina

  

Desigual preveu una obertura escalonada de la resta de botigues d'Àustria i Alemanya durant les properes setmanes, on hi ha 57 establiments (13 i 44, respectivament. La setmana que ve hi haurà 12 noves obertures en diverses ciutats alemanyes i 26 més durant la primera quinzena de maig. Això suposa totes les botigues d'Alemanya a excepció de 2 establiments de més de 800 metres quadrats. Està previst que totes les botigues d'Àustria estiguin en funcionament el 4 de maig.

  

  

Desigualemprovadorsdesinfecciódistància

  

  

Desiguaestoc reduït compra digital pagament en targeta de crèdithorari reduït

Comentaris

envia el comentari