La catalana Mango revela com anirem a comprar després de la quarantena

Serà segur anar a les botigues? Com farem cues per comprar?

Exterior d'un establiment de Mango
Mango ha obert algunes de les seves botigues d'Europa tot i el confinament | Cedida

Tota la situació que estem vivint ens genera incertesa i fins i tot por. I és que, amb el confinament, és inevitable pensar en com canviaran els costums que teníem fins fa poc més d'un mes. Si bé ja fa pensar que la moda serà diferent després del confinament, la forma d'anar de compres també ho serà.

Un hàbit que a molts ens encanta canviarà de manera dràstica després del confinament, i Mangoho sap. I és que la multinacional espanyola ha començat a obrir de nou les seves botigues en alguns països d'Europa com Alemanya, Àustria i Holanda. Actualment, la firma té 135 punts de venda oberts a món, i espera arribar als 621 durant el que queda d'abril. Però què passarà quan obrin les botigues a Espanya?

Serà segur anar de compres?

Des de Mango han informat en un comunicat de premsa que «s'han adoptat mesures de seguretat i neteja extraordinàries en tots els seus punts de venda», alguna cosa que canviarà la forma de fer 'shopping' per complet.

La companyia ha explicat que la seva prioritat és «la seguretat dels seus empleats i clients», i per això, «en compliment de les legislacions locals», l'empresa ha pres una sèrie de mesures que ens recorden a les que estan seguint els supermercats actualment:

  • L'aforament de les botigues serà limitat, i es controlarà
  • La neteja a les botigues obertes es farà de forma constant
  • Clients i empleats han de portar material de protecció per tal de disminuir el perill de contagi
  • L'horari serà limitat

Vendes en línia

Mango no ha cessat la seva activitat en línia en el que portem de confinament. Des de la companyia expliquen que «la distribució no s'ha vist alterada i s'han seguit realitzant entregues, a excepció d'algunes zones amb restriccions». A més, tant Mango com altres firmes han començat a fer campanyes de les seves noves col·leccions a través de xarxes socials, i amb les models posant a casa seva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicació compartida MANGO (@mango) el

Per la seva banda, creiem que les vendes en línia incrementaran la seva activitat en totes les botigues de moda, almenys durant els primers mesos de l'etapa 'post-coronavirus'. El que està clar és que quan tot això acabi i es comencin a obrir les botigues de nou, anar de 'shopping' serà una experiència molt diferent de la que estem acostumats.


Comentaris

envia el comentari