Els manters de BCN lluiten contra el coronavirus amb l'elaboració de mascaretes

El col·lectiu ha habilitat la seva botiga del Raval per ajudar als que més ho necessiten

Sí, ningú posa en dubte que el coronavirus està portant una crisi sanitària i econòmica al país que costarà de remuntar. Les seves ferides quedaran per sempre gravades en la ment de la societat actual.

Ara bé, també serà un punt d'inflexió en la solidaritat humana, en les accions altruistes. I com a mostra el treball que està fent el Sindicat Popular de Venedors Ambulants de Barcelona i la marca de roba Top Manta, amb la creació de mascaretes i bates per al personal sanitari.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 

Un taller a la botiga ubicada al Raval de Barcelona

Segons han informat a través de les seves xarxes socials, diverses persones s'han disposat a cosir des de la seva botiga ubicada al barri del Raval de Barcelona tot aquest material amb l'objectiu d'ajudar als centres sanitaris a protegir-se contra la pandèmia. Així doncs, amb vuit màquines de cosir i teles pròpies s'han marcat l'objectiu de crear fins a un miler de mascaretes.

Sens dubte, una bonica i boníssima acció que marcarà la diferència i ajudarà a desestigmatitzar aquest col·lectiu. A més a més, cal destacar que aquesta iniciativa se suma a la que ja van començar des del mateix sindicat i que tenia per objectiu entregar aliments i productes de primera necessitat a més de 150 famílies. Tot un oasi d'esperança davant les noves dades de contagis per coronavirus a Espanya que, segons el Ministeri, creixen per sobre dels 64.000.


Comentaris

envia el comentari