IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

'La Marató de TV3' canvia de tema i es dedicarà enguany al coronavirus

La decisió s'ha anunciat aquest dimarts, dia 21 d'abril

La Marató de TV3
Una imatge d'una de les anteriors edicions de 'La Marató' de TV3. | CCMA

Decisió històrica de 'La Marató' de TV3. El programa solidari de Televisió de Catalunya canvia de temàtica i, aquest proper mes de desembre, dedicarà la seva temàtica al coronavirus. En principi, el programa havia de dedicar-se a la salut mental, però aquest tema passarà a l'any 2021, quan 'La Marató' celebrarà el seu trentè aniversari.

Davant de la prioritat davant de la situació d'emergència sanitària, el Patronat de la Fundació La Marató de TV3 ha optat per prendre la «decisió excepcional» de canviar la temàtica i dedicar el programa a la investigació sobre la covid-19. Cal recordar que la data de celebració del programa aquest 2020 serà el diumenge, dia 20 de desembre.

S'apel·larà a la solidaritat dels ciutadans per sumar recursos que permetin avançar en la recerca

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals assegura posar aquesta acció solidària col·lectiva al servei de les que són «màximes necessitats socials i de la salut a dia d'avui». Fins al dia 20 de desembre, TV3, Catalunya Ràdio i la Fundació La Marató es dedicaran a sensibilitzar i divulgar sobre la covid-19 i s'apel·larà a la solidaritat dels ciutadans per sumar recursos que permetin avançar en la recerca.

L'organització ha volgut mantenir la temàtica anunciada al febrer passat dedicada a la salut mental, i preservar així «íntegrament» els recursos i les accions per a la sensibilització social, la divulgació i la recerca per a les persones que pateixen trastorns mentals. A més, coincidirà amb la 30a edició de La Marató, un element que asseguren que contribuirà a fer-ne una edició «excepcional». Des del 1992, La Marató ha recaptat més de 197 milions d'euros i ha finançat 872 projectes de recerca.


Comentaris

envia el comentari