Marc Ribas confessa què és el que més troba a faltar durant el confinament

El xef enyora cuinar amb el seu equip

Imatge promocional del cuiner català Marc Ribas
Marc Ribas explica com viu el confinament | CatalunyaDiari

Estem en la segona setmana de confinament per culpa del coronavirus i comença a ser inevitable que trobem a faltar la nostra rutina. La majoria de catalans passem bona part del dia tancats a casa, sigui amb hores i hores de temps lliure o teletreballant. Els que no poden fer la seva feina habitual és normal que puguin anyorar les persones amb qui passen bona part de la jornada, com és el cas del cuiner, Marc Ribas

I és que el conegut xef de TV3 compartia a les xarxes com aquests dies cuinar no és el mateix, ja que no pot fer amb els seus equips del restaurant Panot i de la Taverna del Ciri. Ribas comentava que «trobo a faltar la cuina amb elles i ells» i penjava fotos de bona part del que ell defineix com «dream team».  

Vídeos en directe diaris a les seves xarxes

Durants aquests dies, concretament des de dissabte passat, Marc Ribas també està aprofitant el tancament a casa per connectar en directe amb els seus seguidors. Cada dia a les 18:30, està fent entrevistes a gent del món de la gastronomia com el conegut pastisser Christian Escrivà o a membres del Culinary Institute Barcelona. 


Comentaris

envia el comentari