María Patiño vol donar exemple amb el coronavirus i encén les xarxes

Alguns dels seus seguidors han sigut molt crítics

La periodista María Patiño
Maria Patiño. criticada per la seva última publicació a Instagram | Telecinco

Comença a ser un costum que cada publicació que Maria Patiño fa a les seves xarxes sigui criticada. La col·laboradora de 'Sálvame' i presentadora de 'Socialité' és l'objectiu d'alguns dels seus seguidors que no dubten en comentar-li tot allò que no els hi agrada

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Amb el seu últim missatge i fotografia a Instagram s'ha estalviat de rebre més d'un pal. I és que Patiño ha explicat que anul·lat un viatge per evitar del contagi del coronavirus: «Responsabilitatconsciència social. Acabo d'anul·lar un viatge previst per aquest diumenge!!! Solidaritat». 

 

Les xarxes qüestionen que sigui realment un gran esforç

Els seus seguidors li han retret que parli i presumeixi de la suspensió del seu viatge en aquests termes. Molts li han dit que també estan prenent decisions semblants: «Tampoc has fet una heroïcitat, ho ha fet molta gent» o «tots hem anul·lat viatges». 

Altres directament li han recordat que el coronavirus els ha suposat problemes més greus, com no tenir amb qui deixar els seus fills. «Demà he d'anar al meu lloc de feina perquè ningú m'ha indicat el contrari i des de dilluns tinc als fills sense escola i se n'ha de fer càrrec el meu pare amb 86 anys» o «jo també treballo i no em queixo tinc quatre nens si voleu que us aplaudeixin». 


Comentaris

envia el comentari