El detall sobre María Patiño que ha deixat tot Espanya preocupada

Han saltat les alarmes en plena crisi pel coronavirus

La periodista María Patiño
Han saltat les alarmes en plena crisi pel coronavirus | Telecinco

Una de les cares més conegudes de Telecinco és, sense cap dubte, María Patiño, que no només col·labora a 'Sálvame' i 'Sábado Deluxe' sinó que, a més, és presentadora de 'Socialité'. I tot això fa que compti amb nombrosos fans. Seguidors que es troben ara una mica preocupats per ella. I és que no els ha passat desapercebut el fet que porta diversos dies sense publicar res a les xarxes socials, quan ella sol ser molt activa en aquest sentit.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

El detall que fa saltar les alarmes

En concret, l'última fotografia que va pujar a Instagram és de fa quatre dies i això ha estranyat als seus incondicionals. Aquests, a més, creuen que pot estar travessant un moment complicat a nivell emocional a causa del coronavirus, bé per la situació en si o bé perquè està preocupada per algun ésser estimat.

A aquestes conclusions han arribat els seus seguidors arran dels comentaris més recents que María Patiño ha fet servir per acompanyar les seves imatges. Així, ha escrit paraules com: «A vegades, necessito evadir-me per acostar-me d'una manera més agradable a la realitat» o «Cada acció compta!!! No cal esperar que tot això acabi».

El seu missatge més preocupant

Però potser el missatge que més els ha preocupat és aquest: «Costa molt tenir actitud quan els nostres veïns, amics, familiars pateixen!!! Em debilita cada dia, em cabrejo amb el món».

Tots aquests comentaris deixen entreveure que la periodista està patint força amb la crisi del covid-19, tant que ha decidit allunyar-se de les xarxes socials i aïllar-se. Els seus fans hauran d'esperar per veure com es troba i si, a poc a poc, aconsegueix remuntar psicològicament i emocionalment.


Comentaris

envia el comentari