IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La fillola del rei Felip VI, de part en ple confinament

Martina Jáudenes no ha dubtat a compartir amb els seus seguidors una imatge del seu preciós bebè

Martina Jáudenas embarassada en una imatge pujada a les seves xarxes socials
La fillola del rei va donar a llum al seu primer fill durant el confinament | Instagram

No tot podien ser males notícies per a la Família Reialdurant aquesta dura crisi del coronavirus. La fillola del rei, Martina Jáudenes, acaba de donar a llum al seu primer fill.

La jove influencer va donar a conèixer la increïble notícia a través del seu compte d'Instagram, on compta amb més de 27.000 seguidors. La fillola del rei Felip IV no ha dubtat a compartir amb els seus fans una imatge del seu preciós nadó, que va venir a el món el passat 7 d'abril.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hello world 2020.04.07

Una publicació compartida de Martina Jáudenes (@martinajaudenes) el

Des de molt petita, Martina manté una estreta relació amb els Borbons. La jove és filla d'Eugenio Jáudenes, íntim amic del rei Felip i un company fidel de les seves regates de joventut a les Illes Balears. Tant és així que quan va néixer la seva filla, Eugenio Jáudenes va demanar al seu amic Felip, aleshores Príncep d'Astúries, que apadrinés a la seva filla. I encara que ja hagin passat dècades des de llavors, el rei continua mantenint intacta la seva condició de padrí.

De fet, fa dos anys va ser un dels convidats més il·lustres al casament de Martina amb Luis Abascal, celebrada a la mallorquina parròquia de Sant Nicolau primer i en la impressionant fortalesa del castell de Carles després.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My Valentine

Una publicació compartida de Martina Jáudenes (@martinajaudenes) el

La foto de l'estiu

De fet, fins al moment el poc que vam conèixer de Martina va ser a través d'una fotografia al costat del rei que es va fer pública l'any passat i es va convertir en la foto de l'estiu.

Era agost i una imatge de Felip VI al costat de tota la seva tripulació de l'Aifos 500 durant una regata a Balears es va fer viral en qüestió de minuts. El rei apareixia molt somrient xerrant amistosament amb Martina, que es trobava en una embarcació pròxima a ell.


Comentaris

envia el comentari