YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Festa grossa a l'Hospital del Mar per celebrar les noces d'or d'un matrimoni ingressat per la Covid-19

El personal sanitari del centre barceloní es bolca amb la Carmen i en Tomàs en una data assenyalada

Els dos nuvis durant la celebració de les noces d'or a l'Hospital del Mar
La Carmen i en Tomàs van celebrar aquest dimecres les seves noces d'or. | TV3

Festa grossa aquest dimecres a l'Hospital del Mar de Barcelona. Durant una estona, el drama de l'emergència sanitària provocada per la crisi del coronavirus va quedar aparcat durant una estona, centrant l'atenció en una efemèride destacada, com era la celebració de les noces d'or de la Carmen i en Tomàs, un matrimoni ingressat al centre sanitari per la Covid-19.

Tot el personal sanitari de l'Hospital del Mar es van bolcar en la celebració de la Carmen i en Tomàs, que aquest dimecres celebraven els 50 anys de casats. Els sanitaris del centre barceloní on està ingressada la parella van improvisar un vel per a ella amb una bata i un corbatí per a ell amb una esponja. La parella va gaudir també d'un pastís d'aniversari, bufant les espelmes des d'unes cadires ubicades a la porta de l'habitació que ocupen.

La festassa es va celebrar amb tot luxe de detalls, amb els acords de l'himne nupcial, una infermera oficiant l'enllaç i el tradicional ball, que els nuvis van obrir amb 'Mi gran noche', de Raphael. Entre els temes musicals també va destacar la rumba, amb un protagonisme especial per a Los Manolos. El punt final a la celebració van ser les felicitacions de familiars i amics a través de videotrucades. 


Comentaris

envia el comentari