YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

McDonald's tanca tots els seus restaurants a l'Estat pel coronavirus

Es tracta d'una decisió temporal a causa del virus que avança de manera incessant a l'Estat espanyol | També se suspèn el repartiment a domicili

McDonald's informa del cessament de tota la seva activitat a Espanya a causa de la crisi del coronavirus   | Cedida

Dràstica decisió de McDonald's per combatre la crisi del coronavirus. La cadena de restaurants americana ha anunciat aquest dilluns la suspensió temporal del repartiment a domicili, així com l'ordre de «tancar tots els restaurants de manera temporal». En un comunicat, la mateixa cadena explica que pren la decisió per «contribuir al fet que tots els empleats puguin estar a casa seva». 

Així mateix, també insisteixen en el fet que «encara que la companyia mantingui els seus restaurants tancats de manera temporal és important estar units i treballar de manera coordinada. Preparant-nos així pel moment en el qual poguem tornar a oferir l'experiència McDonald's». La cadena, finalment, també ha anunciat que donarà diferents productes a institucions amb qui col·labora habitualment. 

Burger King, també al límit

Burger King ha anunciat que cessa totalment la seva activitat al país i que presentarà un expedient de regulació temporal d'ocupació (ERTO) per a tota la seva plantilla, formada per aproximadament 14.000 persones. Així ho ha anunciat un dels principals grups franquiciadors d'Espanya aquest mateix dilluns.

Des de Restaurant Brands International han precisat que adopten aquesta decisió després de suspendre també el servei de lliurament de menjar a domicili. El divendres passat l'empresa ja va informar sobre el tancament de totes les seves botigues a Espanya. A més, recomanava als seus franquiciats fer el mateix -en total la marca compta amb uns 800 locals-, encara que llavors va optar per mantenir l'enviament a domicili actiu.


Comentaris

envia el comentari