El producte de Mercadona que s'ha esgotat arreu pel coronavirus

El pànic al contagi per coronavirus ha provocat una compra massiva d'aquest producte, provocant que s'esgoti en la majoria de supermercats

Footmuntatge amb el gel desinfectant de Mercadona i un supermercat de la cadena
Els gels desinfectants de Mercadona es troben esgotats per culpa de l'alarma del coronavirus | CatalunyaDiari.cat

 

El coronavirus s’ha convertit en una autèntica alarma social entre la població, i més després del brot de contagis que està tenint lloc a Espanya actualment, amb33 casos confirmatsa hores d’ara i amb la previsió que en les pròximes hores i dies se’n confirmin més. És per això que la població està molt atenta a les recomanacions per evitar el contagi per coronavirus que l'OMS ha fet públiques i que consisteixen a mantenir una adequada higiene a les mans, que són el mitjà principal de transmissió de la malaltia, així com evitar tocar-se amb elles nas, ulls i boca.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

És per això que el desabastiment de productes desinfectants de les mans ha començat a convertir-se en un problema greu, després que molts supermercats es quedin sense productes específics per netejar les mans en sec, com solen ser els populars gels desinfectants.

 

Mercadona esgota les seves existències de gels desinfectants

Farmàcies i supermercats, ja han donat la veu d’alarma sobre la demanda creixent de productes d’higiene com mascaretes i gels, com per exemple Mercadona, on s’ha esgotat per complet en molts dels seus establiments l'estoc de gel desinfectant antisèptic que ven la companyia valenciana a les seves estanteries per només 1,40 euros.

Es tracta d’un gel desinfectant que funciona sense necessitat d'esbandir-se les mans, convertint-se en un article molt pràctic per endur-se a qualsevol lloc gràcies a les seves petites dimensions, i que ara mateix es troba completament desaparegut de les estanteries de Mercadona, tal com han alertat diferents usuaris a les xarxes socials.

Mercadona, conscient de la gran demanda que han experimentat aquests productes i el descontrol en l’estoc que estan sofrint en tots els seus supermercats, han respost a les preguntes dels seus consumidors afirmant que no podien assegurar quan podran a tornar a restablir el producte.

 

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari