Nous canvis a Mercadona pel coronavirus: tornen a canviar l'horari

L'horari serà a partir d'ara de 09:00 a 19:00 hores | L'objectiu és protegir la salut i seguretat dels seus clients i treballadors

El nou model de botigues Mercadona
Mercadona continua controlant l'aforament de les seves botigues | CatalunyaDiari

Mercadona està compromès amb el fet que els seus clients comprin aquests dies de crisi pel coronavirus a les seves botigues amb seguretat i també a protegir la salut dels seus treballadors. Per això dilluns, va publicar una sèrie de primeres mesures que ara ha ampliat. 

Ja es recomanava anar a comprar sol i es desaconsellava que ho fessin les persones dels grups de risc. En tot cas, ara donaran preferència d'accés a les botigues a gent gran, persones amb discapacitat, amb mobilitat reduïda, embarassades i als seus acompanyants. 

Un dels consells dels supermercats valencians era «espaiar la compra al llarg del dia i no acudir a l'hora d'obertura de l'establiment». Igualment, per evitar problemes, cada establiment tindrà un aforament màxim controlat pel responsable o el personal de seguretat. A més es canvia l'horari d'obertura de 09:00 a 19:00 hores. 

Mesures d'higiene internes i pels clients

Mercadona recorda que tant a l'accés com dins del local se senyalitzarà i es garantirà la separació mínima d'1 metre, marcada per cartells o línies a caixes o seccions com la Peixateria. 

Cal recordar que els seus treballadors tenen a la seva disposició els estris d'higiene i prevenció necessaris per a la seva salut. A més, s'ha intensificat la desinfecció i neteja diàries de les instal·lacions. També es facilitarà paper i gel desinfectant perquè clients puguin netejar el mànec del carro. 


Comentaris

envia el comentari