URGENT

🚨 Sanitat confirma més de 10.000 nous contagis i 254 morts més per coronavirus a Espanya

Mercadona, obligat a prendre una mesura dràstica pel coronavirus

Els supermercats també es veuen afectats per la psicosi pel possible contagi

Exterior d'un establiment Mercadona
Mercadona ha hagut de suspendre el seu servei 'online' | Cedida

Com s'ha pogut veure en les últimes hores, cada cop són més les persones que van al supermercat a comprar per por que es prenguin mesures dràstiques com l'aïllament per evitar que es propagui el coronavirus. La gent ja ha esgotat productes de llarga duració com són les llaunes de conserva, la llet o llegums.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Un exemple d'aquest cas és Mercadona, ja que després que s'anunciés el tancament de col·legis i universitats a Madrid, algunes persones van decidir anar en massa a comprar als establiments de la companyia valenciana.

Suspès el servei 'online'

La companyia ha assegurat que no hi ha perill de desproveïment però s'ha vist obligada a prendre una mesura a causa de la gran onada de compres que s'estan produint. Així doncs, Mercadona s'ha vist obligat a suspendre aquest dimecres el seu servei 'online' a causa de «l'alta demanda». El servei s'ha suspès només a algunes zones, concretament a Madrid, al País Basc, La Rioja o Navarra. 

Aquest matí, clients d'alguns supermercats de Madrid s'han topat amb el missatge informatiu quan han intentat fer la compra 'online': «A causa de la gran demanda de comandes que tenim, no podem garantir donar un bon servei. Per aquest motiu, temporalment no realitzem repartiments a la seva zona. Podem atendre'l a la seva tenda més propera de 9 a 21.30 hores». Davant la sorpresa i incredulitat de rebre aquest missatge, molts clients s'han queixat a través de les xarxes socials. Per la seva part, Juan Roig, president de Mercadona, assegurava que «està garantit el proveïment dels productes».


Comentaris

envia el comentari