URGENT

🚨 Sanitat confirma més de 10.000 nous contagis i 254 morts més per coronavirus a Espanya

El coronavirus, sense treva a Catalunya: se superen els 3.000 infectats i 27 morts aquest dijous

27 persones han mort, gairebé el doble que dimecres, i s'eleven fins a 82 les defuncions des de l'inici de l'epidèmia | Catalunya registra 568 casos nous de coronavirus i el total s'eleva a 3.270

Desinfecció d'un bus a l'Iran pel coronavirus el 25 de febrer de 2020
L'home està ingressat en un hospital de Terrassa | Catalunya Diari

Catalunya ha registrat 568 casos nous de coronavirus en les últimes hores, davant dels 836 positius detectats dimecres, cosa que eleva el total d’infectats a 3.270. En canvi, han mort 27 persones, gairebé el doble que les 14 de les 24 hores anteriors, cosa que fa un total de 82 defuncions des de l’inici de l’epidèmia. Totes tenien patologies prèvies. Així ho informa el Departament de Salut en les dades actualitzades aquest dijous al vespre.

Del nombre total d'afectats pel coronavirus, 98 persones es troben en estat greu, sis més que dimecres. Hi ha 384 professionals sanitaris afectats pel covid-19, amb un increment proper al 70% respecte dimecres.

207 positius per coronavirus a Igualada

Pel que fa al brot d’Igualada, Salut confirma un total acumulat de 207 positius de coronavirus. Set persones estan greus i 24 han mort. Del nombre total de casos, 91 són professionals sanitaris.

Una de les persones que està vivint l'aïllament a la capital de l'Anoia és la consellera d'Empresa i Coneixement Àngels Chacón, que ha decidit quedar-se a Igualada per gestionar la crisi des del punt de vista industrial i de mercaderies. Chacón ha pres aquesta decisió en tractar-se, és clar, del seu municipi de residència.

82 persones amb coronavirus reben l'alta a Catalunya

Afortunadament, no tot són males notícies. Un total de 82 persones diagnosticades amb covid-19, la malaltia que causa el coronavirus, han rebut l'alta hospitalària a Catalunya des que es va iniciar l'epidèmia. Són dades facilitades aquest dijous pel Departament de Salut.

Catalunya, el total de casos registrats de coronavirus s'eleva a 2.702, segons les últimes dades de Salut, facilitades aquest dimecres al vespre. Els primers casos de coronavirus a Catalunya es van confirmar l'última setmana de febrer.


Comentaris

envia el comentari