Un metge creu que la seva parella de 27 anys l'ha contagiat de coronavirus i la mata a Itàlia

Tots dos treballaven en un hospital

Antonio De Pace i Lorena Quaranta en una foto publicada al Facebook
Antonio De Pace va matar la seva xicota perquè creia que li havia contagiat el coronavirus | Facebook

Un tràgic succés ha tingut lloc a Messina, una ciutat portuària situada a l'illa de Sicília, Itàlia, a conseqüència del coronavirus. Un jove ha estat detingut després d'estrangular la seva xicota en pensar que aquesta l'havia contagiat amb la Covid-19.

Antonio De Pace i Lorena Quaranta eren dos joves que treballaven en un hospital atenent malalts. Feia poc que s'havien graduat, però ja es trobaven treballant enèrgicament per ajudar en la lluita contra la malaltia.

Va ser el passat dimarts, 31 de març, quan la policia va trobar al domicili de tots dos el cos sense vida de Lorena després que el presumpte homicida cridés a emergències. Una vegada que les forces de seguretat van entrar, es van trobar a Antonio amb ferides als canells, corresponents a un intent de suïcidi.

«M'havia contagiat amb coronavirus»

Un cop traslladat a un centre sanitari per guarir-li les ferides, el jove va confessar haver matat a la seva xicota perquè «m'havia contagiat amb coronavirus». No obstant això, les proves efectuades tant a Lorena com a Antonio van confirmar que cap dels dos havia contret la malaltia.

Dies abans de la seva mort, la jove havia publicat a les seves xarxes socials l'enorme lluita dels sanitaris per fer front a la Covid-19: «Ara més que mai hem de demostrar responsabilitat i amor davant la vida. Respecteu-vos. A vosaltres, a les vostres famílies i al vostre país».

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!


Comentaris

envia el comentari