Una catalana de 100 anys es recupera del coronavirus: «Que no es perdi l'esperança»

El seu fill destaca que el tracte dels sanitaris ha estat «perfecte»

El seu fill destaca que el tracte dels sanitaris ha estat «perfecte» | Cedida

L'Hospital de l'Esperança de Barcelona ha donat d'alta aquest dimarts a una dona de 100 anys, Micaela Poloni, ingressada des del 13 de març per coronavirus: «Cal dir-ho a la gent perquè no perdi l'esperança», ha declarat el seu fill, José Hilinger.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Encara que en el DNI de Micaela figura que va néixer el 1921 i tindria, per tant, 99 anys, el seu fill ha explicat que ella sempre ha dit que va néixer el 1920, per la qual cosa la família va celebrar al febrer una gran festa pel seu centenari en un hotel al costat dels fills, nets, besnets i rebesnets.

  

No li ha calgut ingressar a l'UCI

La dona no va estar ingressada en cap moment en la Unitat de Vigilància intensiva (UCI), i el seu fill ha volgut destacar que el tracte dels sanitaris ha estat «perfecte».

Ha explicat que la seva mare, veïna de Barcelona, va ingressar primer a l'Hospital de la Mar i després va ser traslladada a l'Esperança, on ha estat gairebé quatre setmanes, un període en què diàriament li cridaven des de l'hospital per a comentar-li l'evolució de la seva mare. El fill ha afegit que la setmana passada li van fer una videotrucada, a la qual va seguir una altra aquest dilluns, abans de donar-li l'alta finalment aquest dimarts.


Comentaris

envia el comentari