El missatge més aplaudit i contundent d'Ana Rosa sobre el coronavirus

La presentadora de Telecinco ha volgut parlar clar davant les càmeres

Ana Rosa Quintana al plató de Telecinco
Ana Rosa Quintana creu que tothom ha de seguir les recomanacions | GTRES

Està clar que la responsabilitat envers el coronavirus és una tasca de tots els ciutadans.

En aquests moments no importa a qui es vota, les ideologies han quedat en un segon terme per a donar la importància que es mereix a una quarantena que, com a mínim, ha de portar a reduir el nombre d'infeccions. I en aquesta línia s'ha manifestat aquest dilluns la periodista Ana Rosa Quintana durant el debat del seu programa.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

El missatge més aplaudir de la periodista

En aquest sentit, Ana Rosa ha volgut enviar un missatge a tots els seus espectadors, així com als participants en una taula de debat que, com no podria ser d'una altra manera, va tenir diferents punts de vista sobre el tractament del tema. Més enllà de les opinions dels seus col·laboradors, la periodista va dir davant la càmera que: «Ara que estem en el camí, tots els ciutadans estem amb el nostre president i el nostre govern. Anem tots a una. Hem de seguir a les trinxeres de les llars. Conscienciació i empatia».

Això no obstant, Ana Rosa ja va dir amb anterioritat que considerava que el govern espanyol havia reaccionat massa tard a la pandèmia. De fet, Eduardo Inda es va encarregar de dir durant el debat que: «Encreueu els dits perquè encertin, perquè són un grup d'inútils». Sense estar gens d'acord amb el seu col·laborador, la periodista va tornar a reivindicar la força de tota la ciutadania per a donar suport a un govern que està fent tot el possible perquè la transmissió del virus es freni.

Espanya ja acumula 11.178 casos de coronavirus

Espanya ja acumula 11.178 casos de coronavirus i 491 morts, segons les últimes dades del Ministeri de Sanitat. El director del Centre d'Alertes i Emergències Sanitàries, Fernando Simón, ha explicat en roda de premsa que en les últimes 24 hores s'han registrat gairebé 2.000 casos nous (1.987) però que les altes mèdiques ja sumen 1.098 persones, un 9% dels diagnosticats.

A més, s'han hospitalitzat 5.136 persones i un 5% estan a l'UCI. També ha detallat que Madrid ja no acumula el 50% dels casos, sinó que la xifra ha baixat fins al 43. La comunitat té registrats 4.891 afectats, seguit de Catalunya, amb 1.394. A hores d'ara, la letalitat respecte al nombre de morts se situa en el 4%. Cal recordar que un dels afectats a Catalunya és el president de la Generalitat, Quim Torra.


Comentaris

envia el comentari