La resposta viral d'un infermer de l'UCI als seus veïns confinats a casa

Ha estat compartida a través de les xarxes socials

Laboratori de l'Hospital Clínic on es fan les proves del coronavirus
La nota ha aparegut en un bloc de pisos | Catalunya Diari

Cada nit els balcons s'omplen d'aplaudiments per donar les gràcies a tot el personal sanitari que dia rere dia estan als hospitals ajudant a frenar el coronavirus i que cuiden dels contagiats. Cap al migdia els balcons també s'omplen amb veïns que duen a terme diverses iniciatives per fer més amè el confinament sigui amb música o cantant.

Unes iniciatives que no han tingut en compte que potser alguns dels veïns formen part d'aquest personal sanitari que és aplaudit cada nit. Aquest és el cas d'un veí del bloc de pisos de José Muñoz, un usuari de Twitter que ha volgut compartir el missatge que s'ha trobat al seu bloc de pisos.

«No som herois, necessitem dormir»

Un infermer de l'UCI ha volgut compartir amb els seus veïns com estan sent de difícils aquestes jornades pels professionals i treballadors de la sanitat que han de realitzar torns de treballs llargs, de 12 hores en el seu cas, per poder fer front a totes les necessitats dels malalts que hi ha ingressats als hospitals.

L'autor del comunicat explica que després de dos dies de torns de 12 hores i d'arribar a les 9.00 hores i posar-se a dormir, es va despertar a les 13.00 hores perquè hi havia un veí «que estava punxant música en algun balcó» mentre que els altres veïns s'unien a la festa.

Malgrat que l'infermer qualifica de bona la iniciativa «per socialitzar i amenitzar l'ambient» lamenta que no es tinguin en compte que en blocs de pisos tan grans «és probable que visquin professionals i treballadors de la sanitat» que necessiten descansar després de llargues jornades laborals: «No som herois, som professionals i treballadors i necessitem dormir» afegeix.


Comentaris

envia el comentari