Puigdemont reapareix i aquesta tarda emetrà un missatge per YouTube

La seva darrera aparició pública havia estat a Perpinyà, el 29 de febrer

Carles Puigdemont, en una entrevista el 21 de juny de 2018.
Carles Puigdemont, expresident de la Generalitat i actual eurodiputat de Junts per Catalunya, en una imatge d'arxiu. | ACN

En plena crisi del coronavirus, aquest dijous, dia 26 de març, l'expresident de la Generalitat de Catalunya i actual diputat de JxCat al Parlament Europeu, Carles Puigdemont, emetrà un missatge a través de YouTube. Serà a partir de dos quarts de sis de la tarda. Tot i que es desconeix amb exactitud el contingut que vol exposar en la seva compareixença, es dona per fet que Puigdemont donarà la seva opinió sobre la gestió de la crisi pel coronavirus tant a Catalunya com a la resta de l'Estat. 

La intervenció ha estat anunciada pel responsable de l'oficina de l'expresident Puigdemont, Josep Lluís Alay, a través de Twitter:

Puigdemont reapareixerà per primera vegada després de l'acte a Perpinyà

Aquest dijous, doncs, reapareixerà Carles Puigdemont després de setmanes de silenci absolut pel que fa a declaracions públiques, més enllà de piulades a les xarxes socials. El darrer cop que Puigdemont va aparèixer públicament va ser fa gairebé un mes, en el multitudinari acte que va protagonitzar al Parc des Expositions de Perpinyà, a la Catalunya Nord. Era pocs dies abans que l'alarma pel coronavirus arribés al territori estatal.

Puigdemont, com a eurodiputat, al costat de Comín, Ponsatí (JxCat) i Diana Riba (ERC), va presentar una carta al president de l'Eurocambra, David Sassoli, demanant «com a mesura d'urgència» que destini diferents partides econòmiques de la institució a la compra de material sanitari i a finançar projectes científics que estudien el covid-19.

En el text, Diana Riba, Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí reclamaven permetre als eurodiputats destinar dues partides que reben de la institució a la lluita contra la pandèmia, així com fer una auditoria dels diners que «s'estalvia» l'Eurocambra per la limitació de l'activitat i destinar aquests recursos a fer front al coronavirus.


Comentaris
belinda
Vaya palacio adonde vive..........y quien lo paga.........nosotros
ricard sanz cardiel
Moltes gracies President Puigdemont...sempre al vostre costat.. Edit or delete this

envia el comentari