Mor per coronavirus un agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona de 50 anys

La notícia s'ha conegut aquest Divendres Sant

Agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona a la ronda de Dalt aturant vehicles el 14 de febrer de 2020
Un agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona ha mort per coronavirus. | Guàrdia Urbana de Barcelona

Barcelona està de dol. Aquest Divendres Sant, dia 10 d'abril, ha transcendit la mort de Carlos C., un agent de la Guàrdia Urbana de la ciutat de només 50 anys, a causa del coronavirus. La notícia ha trasbalsat la ciutat, però especialment el cos policial, on era un agent força veterà i estimat entre els companys. 

Un homenatge a les portes de casa seva

Aquest mateix dijous al vespre, diversos agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona van voler retre-li un homenatge a les portes del seu domicili, aprofitant també per mostrar el seu suport a la família en un moment tan dur:

La Guàrdia Urbana, bolcada en la protecció de la ciutat contra el virus

La Guàrdia Urbana farà controls de nit i també d'entrada a Barcelona el proper diumenge per evitar o com a mínim castigar els desplaçaments a segones residències. En roda de premsa, el tinent d'alcaldia de Seguretat, Albert Batlle, també ha aprofitat per alertar d'un augment de la velocitat dels vehicles que circulen.

Els radars fixes i mòbils fan fer més de 58.000 captacions durant el mes de març, quan l'any passat en van fer menys de 25.000. Batlle també ha avisat que s'ha detectat un repunt en els desplaçaments a peu el darrer cap de setmana, i ha insistit que «el bon temps no pot ser excusa per trencar el confinament».


Comentaris

envia el comentari