Mor un agent de la Policia Nacional per coronavirus

La seva pèrdua ha causat un gran dol a la comissaria on realitzava la seva activitat

Agents de la Policía Nacional armats
La defunció s'ha registrat a la localitat de Ferrol, a Galícia | Catalunya Diari

Galícia registra el primer Policia Nacionalmort per coronavirus a la ciutat de Ferrol, on l'agent desenvolupava la seva activitat a la comissaria de Ferrol-Narón. Així ho han traslladat a Europa Press fonts policials, que han ressenyat que aquesta mort ha causat una gran tristesa entre els companys de la víctima, que s'ha produït aquest dissabte, 4 d'abril.

JLMG, de 64 anys, feia molts anys que treballava a Ferrol i en els últims estava realitzant la segona activitat, concretament a la seu dels jutjats de Ferrol, on s'havia guanyat l'admiració i el respecte de tots els professionals que també treballaven en aquest edifici públic.

Gairebé 2.000 agents contagiats en el que portem d'Estat d'Alarma

Més d'1,8 milions de màscares i 650.000 guants han aterrat a Espanya en els últims set dies per permetre que les forces de seguretat es puguin protegir, ja que estan en primera línia garantint que la població es quedi a casa. Mentrestant, en la tercera setmana d'Estat d'Alarma ha revelat que prop de 2.000 agents estan infectats.

Els primers tests practicats van ser a la majoria dels casos d'agents amb símptomes o els que estiguessin en llocs més exposats al contagi. Per ara, hi ha 1.897 agents positius en Covid-19 a data 2 d'abril.

Segons les dades del Ministeri de l'Interior, la distribució dels infectats és la següent: Guàrdia Civil 641, Policia Nacional 526, Ertzaintza 97, Mossos d'Esquadra 92, Policia Foral de Navarra 25 i diferents policies locals 516. Els que estan encara fora de perill de positius són els efectius de la policia canària.


Comentaris

envia el comentari