Mor Carlos Falcó, pare de Tamara Falcó, per coronavirus

Havia estat ingressat a Madrid en estat greu

Carlos Falcó en arxiu
Carlos Falcó ha mort a l'edat de 83 anys | G3

Carlos Falcó, el Marquès de Griñón, ha mort aquest divendres a l'edat de 83 anys a causa del coronavirus, informa 'ABC'. Falcó es trobava ingressat a la Fundació Díaz de Madrid des de feia uns dies, en estat greu, després de donar positiu en covid-19, segons ha sortit a la llum aquest divendres. 

L'exmarit d'Isabel Preysler, amb qui va tenir una filla en comú, Tamara Falcó Preysler, hauria ingressat fa uns dies en estat greu donada la seva avançada edat, convertint-lo en una persona d'alt risc davant el nou virus. 

La seva filla publicava ahir una bonica instantània amb el seu pare a Instagram, commemorant el Dia del Pare, ara, després de l'anunci de la seva defunció, Tamara encara no s'ha pronunciat al respecte.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Originari de Sevilla, Falcó era enginyer agrònom i exercia com empresari vinícola. Entre el 1980 i 985 va estar casat amb la reina de la premsa rosa, Isabel Preyler amb qui van tenir una filla en comú. El marquès va ser ingressat fa uns dies a la mateixa clínica en la qual també estan internats Esperanza Aguirre, i el seu marit, Fernando Ramírez d'Haro.

Ja el dimecres, el seu fill Lorenzo escrivia a Twitter: «Acabem de parlar amb el metge i les notícies no són gens bones. Al marge de la insuficiència respiratòria se li ajunta un fracàs renal per la infecció greu. Cal esperar 24h però a causa de la seva edat, és tot molt complicat. El pitjor és no poder estar al seu costat». 


Comentaris

envia el comentari