URGENT

🚨 Sanitat confirma més de 10.000 nous contagis i 254 morts més per coronavirus a Espanya

Rep l'alta pel coronavirus i acaba morint poc després a la Xina

Va sortir d'un hospital de Wuhan el 26 de febrer, però va acabar tornant i perdent la vida al centre mèdic

Treballadors preparats per rebre persones infectades de coronavirus en un hospital de Corea del Sud el 28 de febrer de 2020
El pacient havia estat ingressat a un dels hospitals temporals de Wuhan | Catalunya Diari

Un home de 36 va morir per problemes respiratoris causats pels coronavirus a Wuhan, cinc dies després de rebre l'alta d'un dels hospitals construïts per combatre l'epidèmia a la ciutat xinesa, principal focus de la malaltia.

Segons publicava el 'South China Morning Post', l'home va ingressar el 12 de febrer i va sortir de l'hospital 14 dies després. Diversos mitjans locals expliquen que els metges van considerar curat Li Liang, que així es diu el difunt, però que va ser obligat a estar 14 dies més en quarantena.

Mor un cop torna a l'hospital  

Encara que els professionals sanitaris van considerar que havia superat el coronavirus, només dos dies després de sortir del centre hospitalari, Li Liang va tornar a sentir alguns símptomes. El 2 de març va tornar a ingressar a un centre mèdic. 

Finalment, el mateix dia, unes hores després, els metges certificaven la seva defunció. En el certificat forense emès per la comissió de salut de Wuhan es recollia explícitament que la causa directa de la mort va ser el Covid-19. 

També et pot interessar...

   


Comentaris

envia el comentari