IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Mor de coronavirus la mare de Ramoncín

L'artista ho ha explicat tot a 'La Sexta noche'

Imatge d'arxiu de Ramoncín
El cantant ha lamentat la pèrdua de la seva mare | Catalunya Diari

El coronavirus segueix colpejant molt a la gent gran, i deixant imatges molt tristes com la que acaba de confessar el cantant Ramoncín. L'artista ha perdut la seva mare de 98 anys, víctima de la Covid-19.

L'artista ha volgut recordar-la amb unes boniques paraules a manera d'homenatge: «Estava vivint en els anys 50 i 60 al seu cap. Ha tancat els ulls i és a on ha volgut anar. És un esperit feliç i lliure».

La mare del cantant ha mort en una residència i, tot, que molts familiars atribueixen l'aïllament que pateixen els pacients del temut virus, Ramoncín ha reconegut que va estar al corrent de la situació de la seva mare en tot moment. El mateix Ramoncín ha lamentat aquesta pèrdua en directe a 'La Sexta Noche'. «Ha començat a volar», va explicar el cantant.

El cantant elogia la feina dels sanitaris

Ramoncín es va mostrar molt agraït amb el tracte rebut per part de personal sanitari. «L'han tractat molt bé i vaig tenir molt contacte amb els metges. No hi va haver cap moment en què no poguéssim saber la situació de la meva mare», va reconèixer en directe. La mare de l'artista era molt gran i el seu estat de salut ja era delicat.

«Era una persona gran, amb 98 anys, podia haver aguantat més, però ella ha estat una víctima més de tot el que estem parlant, que a la fi és el que importa», assegurava l'artista. El popular cantant dels 80 ha recordat la situació que estan vivint tots els ancians que estan perdent la vida sols.

«Gent molt més gran que va viure una guerra i una postguerra, que va ajudar a aixecar aquest país, i que van ser els promotors reals de la democràcia», ha recordat la importància que van tenir totes aquestes persones per aixecar el país després de la guerra. Per desgràcia cal lamentar més de 16.000 morts a Espanya per Covid-19, una xifra molt trista.


Comentaris

envia el comentari