Mor la seva mare per coronavirus després de negar-li un respirador a Madrid

La filla de la víctima denuncia que la seva mare no ha pogut accedir a un respirador

Un testimoni i Susanna Griso a doble pantalla a 'Espejo Público'
La testimoni ha denunciat que a la seva mare no se li va proporcionar un tractament correcte, què li va costar la vida | Antena 3

La manca de respiradors als hospitals espanyols en plena pandèmia del coronavirus s'està emportant més d'una vida. Els més afectats per la situació són les persones grans, que veuen perillar les seves vides davant la possibilitat que, en cas de trobar-se en estat greu, no li concedeixin un d'aquests aparells tan imprescindibles per continuar amb vida: un respirador.

S'havia infectat en la residència on vivia

Virginia Pastor és una de les persones que ha hagut de lamentar la mort d'un ésser proper aquests últims dies pel coronavirus: la seva mare. Tot i això, ha volgut denunciar a 'Espejo Público' la trista i tràgica història que ha patit la seva difunta mare. Amb la veu entretallada, aquest testimoni afirmava que a l'Hospital Ramón i Cajal li van negar un respirador per a la seva mare de 77 anys i que tan sols li van oferir cures pal·liatives.

Segons sembla, la víctima havia contret la malaltia en una residència en la qual no s'estaven duent a terme mesures de prevenció. Després d'empitjorar en el SUMMA va ser traslladada d'urgència a l'hospital, on poc temps després va morir.

«No atenien a majors de 65 amb patologies amb el seu material»

«Em van dir que els majors de 65 anys i amb patologies no es podien atendre amb els mitjans que tenien», sentencia la filla de la morta, lamentant la manca de material als hospitals espanyols.

La incertesa sobre si la seva mare podria haver-se salvat, fa que aquest testimoni hagi viscut la seva mort d'una manera més traumàtica del que és habitual. «La meva mare seguia conscient, sabia el que li estava passant. No vaig poder estar amb ella, però gràcies a un sanitari que la humanitat el va superar, la vaig poder veure finalment», sentenciava.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!


Comentaris

envia el comentari