IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya es blinda amb tancament de fronteres i confinament per municipis els caps de setmana

Dol a la medicina per Emilio Úcar, una nova víctima del coronavirus a la sanitat

Emilio Úcar Corral exercia com a gerent de centre des que la directora gerent es jubilés fa un any

Hospital Universitari Infanta Cristina de Madrid
Dol a la medicina: Mor Emilio Úcar, gerent d'un hospital de Madrid, per coronavirus | Comunitat de Madrid

El director mèdic de l'Hospital Universitari Santa Cristina de Madrid i gerent en funcions d'aquest centre, Emilio Úcar Corral, va morir ahir a l'edat de 58 anys a causa de la Covid-19, el quart mort d'un sanitari que es produeix a la Comunitat de Madrid per aquesta malaltia.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

La Societat Espanyola de Directius de la Salut (SEDISA) ha expressat a través d'un comunicat el seu condol i suport a la família i amics d'Emilio Úcar Corral, que era «molt estimat» pels seus companys «per la seva gran professionalitat».

Emilio Úcar Corral exercia com a gerent del centre des que la directora gerent es jubilés fa un any i mig i era membre de SEDISA des de feia anys.

«La gestió sanitària i els directius de la salut de la Comunitat de Madrid perden un gran professional i un gran company», ha subratllat el president de l'Agrupació Territorial de SEDISA a Madrid i director gerent de l'Hospital Universitari Severo Ochoa de Leganés, Domingo del Cacho.

Els sanitaris, un dels col·lectius més exposats al coronavirus

Així mateix, el president de SEDISA i Fundació SEDISA, Joaquín Estévez Lucas, ha assenyalat que «amb contagi incontrolat, grups de gran risc i escassetat de recursos materials de detecció, protecció i atenció, i amb un percentatge de professionals sanitaris contagiat, els directius de la salut s'estan enfrontant dia a dia, minut a minut, a la que serà, si no la més, una de les situacions més complicades de la seva trajectòria professional. Tot això, a més, en el marc de la possibilitat —i realitat— del contagi propi».

La Societat Espanyola de Directius de la Salut (SEDISA) és una associació de caràcter privat i sense ànim de lucre, formada per més de 1.900 professionals que treballen en el sector salut i que ocupen una funció directiva en les seves empreses.


Comentaris

envia el comentari