Dol al PSOE: Mor de coronavirus l'exministre de Justícia, Enrique Múgica

Va ser membre de l'executiva socialista des de 1967

Imatge d'arxiu de l'exministre Enrique Múgica
Enrique Múgica ha mort als 88 anys | Catalunya Diari

L'exministre de Justícia i Defensor del Poble, Enrique Múgica, ha mort de coronavirus aquest divendres, 11 de novembre, als 88 anys, segons ha lamentat el PSOE. El jurista i polític va ser membre de l'executiva socialista des de 1967. A més, va ser nomenat Defensor del Poble al juny de l'any 2000, càrrec que va ocupar durant deu anys. Aquesta defunció se suma a una llarga llista de víctimes que està deiaxant el coronavirus a Espanya.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Enrique Múgica va patir l'assassinat del seu germà

L'assassinat per part d'ETA el febrer de 1996 del seu germà Fernando Múgica va marcar un punt d'inflexió notable en la seva trajectòria política. A partir d'aquell moment es va destacar com un dels polítics del seu partit més crítics no solament amb el terrorisme d'ETA, sinó també amb el nacionalisme basc en general. 24 anys després de la mort del seu germà, Enrique Múgica ha perdut la vida per culpa del coronavirus.

❗Notícia en ampliació. La redacció de Catalunya Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.com, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.


Comentaris

envia el comentari