IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Mor una jove de només 27 anys a Ceuta

És la quarta víctima a la ciutat autònoma

Infermera amb mascareta i protecció atenent un pacient
És la quarta víctima a Ceuta | EFE

Una jove de 27 anys ha mort per coronavirus a Ceuta aquest dilluns, segons ha confirmat la Conselleria de Sanitat i  l'Ingesa. Es tracta de la quarta víctima a la ciutat autònoma.

La dona havia passat les últimes hores a l'UCI de l'Hospital Universitari de Ceuta (HUCE), segons recollia 'El Far de Ceuta'. El marit va explicar al medi esmentat que havia empitjorat en els últims dies, sobretot per una afecció al ronyó, i que necessitava l'ús d'un respirador.

Presentava símptomes però no van fer-li la prova 

La morta s'hauria pogut contagiar després d'un viatge a Màlaga. Uns dies després de la seva tornada, va començar a tenir els primers símptomes però des de la línia d'atenció sanitària li van recomanar quedar-se a casa.

Després de quatre dies i empitjorar de la tos i amb més febre, va anar al centre hospitalari però la van tornar a enviar al seu domicili sense fer-li la prova. Finalment, va acabar entrant a l'UCI, després de diverses visites a l'HUCE, on acabaria morint

1.200 tests ràpids

Ceuta compte fins en els seus registres amb 83 positius de coronavirus, d'ells 4 morts i dues persones curades. Per millorar la detecció de possibles casos la ciutat autònoma rebrà 1.200 dels tests ràpids dels més d'1 milió repartits pel govern.

Cal recordar que aquests són complementaris als tests PCR fets en laboratoris, ja que la seva fiabilitat és del 64% a pacients amb primers símptomes i del 80% a partir de la setmana de contagi.


Comentaris

envia el comentari