IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Marina, la trista pèrdua que plora Xavi Coral pel coronavirus

El periodista ho ha comunicat a través de les xarxes socials

El periodista Xavi Coral durant un dels informatius de TV3
Xavi Coral ha compartit la trista pèrdua a través de les xarxes socials | TV3

Els contagiats per coronavirus no deixen de créixer a Catalunya i, malauradament, tampoc ho fa el nombre de víctimes mortals. Aquest dilluns es tancava amb un total de 18.773 casos i 1.672 morts, 262 noves ahir. 

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Un dels rostres coneguts de TV3, Xavi Coral, compartia aquest dilluns al vespre que una de les víctimes mortals que havia deixat el coronavirus a Catalunya era un familiar. El corresponsal de TV3 a Brussel·les feia pública la trista notícia a través del seu compte oficial de Twitter: «Darrere de cada xifra hi ha un nom i una família destrossada» deia.

«El nostre nom és el de Marina»

Marina, ha estat lluitant durant sis dies contra el virus que afecta tantes persones a tot el món. El periodista recordava a la familiar amb les següents paraules: «Tothom l'estimava i no era la seva hora». Coral ha volgut agrair al personal de Mútua Terrassa per «cuidar-la i per acostar-li el telèfon».

Amb un segon missatge d'agraïment a tot el suport rebut a través de les xarxes socials, Xavi ha volgut recordar també «tots els altres noms i totes les altres famílies que hi ha darrere de cada xifra» i ha assenyalat que aquestes paraules d'estima que rep serveixin també per homenatjar les altres víctimes.


Comentaris

envia el comentari