URGENT

👉 Catalunya avançarà al tram 2 de la desescalada i aixecarà més restriccions dilluns

Mor un nadó de 6 setmanes per coronavirus als EUA, la víctima més jove a tot el món

La criatura va perdre la vida després de patir complicacions derivades de la COVID-19

Image dels peus d'un nadó abraçats per unes mans
Ja són 2 els menors d'un any morts als EUA per coronavirus | Catalunya Diari

Avui hem conegut un nou cas tràgic que ens recorda que ningú és invencible al coronavirus, una pandèmia que no entén d'edats. Tot i que és cert que el col·lectiu més afectat i vulnerable són les persones de la tercera edat, cada vegada són més els casos de persones joves que han mort pel virus al món.

Un nadó de només 6 setmanes d'edat acaba de morir als Estats Units per complicacions derivades del coronavirus que patia. El governador de Connecticut (EUA), estat on residia el petit, ha confirmat a través del seu compte de Twitter aquesta tràgica mort.

«Avui, amb tristesa punyent, podem confirmar la primera mort pediàtrica a Connecticut relacionada amb el Covid-19. Un nadó de 6 setmanes de l'àrea de Hartford que va ingressar a l'hospital a finals de la setmana passada i al qual no van poder salvar-li la vida» ha lamentat Ned Lamont a Twitter.

La víctima més jove del món

El nadó de tan sols 6 setmanes d'edat s'ha convertit en la víctima mortal per coronavirus més jove del món. Fins ara, l'anterior mort més primerenca de la que havíem tingut coneixement era la d'un nadó de Chicago, que es va convertir en el primer nen menor d'un any contagiat per la pandèmia a Amèrica i Europa.

Aquest tràgic succés està commocionant el món sencer i ha causat un gran impacte al país nord-americà que, actualment, ja és el país amb major nombre d'infectats del món.

Amb més de 200.000 infectats pel virus i gairebé 4.000 morts, Estats Units ha superat amb escreix les xifres d'Itàlia i Espanya.


Comentaris

envia el comentari