Urgent: Mor el primer policia nacional per coronavirus a Catalunya

Era un antic agent de la unitat antiavalot de Barcelona, destinat ara a Girona

Agents de la Policia Nacional cuidant a una dona amb alzheimer durant el confinament a Castelló
L'agent va estar destinat 23 anys a l'UIP a Barcelona | CatalunyaDiari

La Policia Nacional ha confirmat aquest dimecres la mort del segon agent d'aquest cos per coronavirus, el primer en actiu. Es tracta de Jose Luís Gómez Bravo, membre de la Unitat d'Intervenció Policial (UIP) que hauria format part d'aquesta unitat antiavalots a Barcelona durant 23 anys.

Així seria també el primer policia nacional que hauria perdut la vida a causa de la COVID-19 a Catalunya. Aquest veterà agent de 60 anys hauria perdut la vida a l'hospital Josep Trueta de Girona minuts abans de les 13 hores, segons publicava 'El Independiente'. Gómez Bravo feia uns dies que es trobava ingressat a l'hospital gironí. 

S'havia d'incorporar a l'aeroport de Girona

L'agent Bravo, segons era conegut dins del cos, va participar en l'operatiu pels disturbis generats per la sentència del procés la passada tardor. Durant aquests, va arribar a passar per l'hospital després de rebre un fort impacte a l'esquena d'un objecte contundent. 

Recentment, havia ascendit al rang d'oficial. A més, tot just avui havia d'incorporar-se a la seva nova destinació a l'aeroport de Girona-Costa Brava, després de demanar la baixa a l'UIP i transcorregut el mes que tenia de marge a l'haver canviat de província.  


Comentaris

envia el comentari