ÚLTIMA HORA

💸 CaixaBank tindrà el 74,2% del nou banc creat amb la fusió amb Bankia

Mor de coronavirus un tercer guàrdia civil a Madrid

Així ho ha comunicat el cos a través de les xarxes socials

Imatge d'un guàrdia civil davant del cotxe patrulla
Mor el tercer guàrdia civil a causa del coronavirus | Cedida

Mor el tercer guàrdia civil a causa del coronavirus en menys d'una setmana a Espanya. La trista notícia l'ha compartit el mateix cos policial a través de les xarxes socials tot lamentant la mort de José Antonio, un agent destinat a Aranjuez, Madrid. 

Dos agents més han mort per coronavirus

El passat 18 de març moria Pedro Alameda, de 37 anys per coronavirus, i el divendres 20 ho feia Francisco Javier, de 38. Alameda no tenia patologies prèvies i feia dies que estava ingressat en estat greu al centre hospitalari Quirón d'Alcorcón, Madrid. Per la seva part, Francisco Javier feia dies que estava en quarantena i finalment acabava morint a urgències, a Ciudad Real, després que el seu estat de salut empitjorés considerablement. Així doncs, ja són tres els guàrdies civils que han mort a causa del virus durant aquest Estat d'Alarma decretat pel govern espanyol.

D'altra banda, la Guàrdia Civil feia pública la mort d'un nou agent el 21 de març. L'agent de 57 anys, i company de Pedro Alameda, també estava contagiat per coronavirus però en aquest cas, el cos policial, explicava que l'agent havia mort a causa d'un infart.


Comentaris

envia el comentari