Mor Vicente Villagrá, president de Pipes Facundo

Villargá ha mort als 77 anys

Vicente Villargá, el president de la companyia Facundo
Vicente Villagrá ha mort a causa d'un infart coronari | Extradigital.es

Vicente Villagrá, president de la companyia Facundo, ha mort aquest dimarts 31 de març per un infart coronari. El conegut empresari de Palència tenia 77 anys i patia malalties cardíaques prèvies, tot i que portava diversos dies ingressat després de presentar símptomes relacionats amb el coronavirus.

En les últimes dates, el també expresident de la Cambra de Comerç de Palència havia ofert algunes declaracions als mitjans de comunicació des de l'hospital on estava ingressat. Villagrá anava donant informació diàriament fins que ha patit un infart a la matinada d'aquest dimarts.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Villagrá va néixer a la localitat de Palència de Parets de Nava i, des dels 27 anys, va promoure la creació de l'actual 'Grup Empresarial Facundo'. A més, va ser president de la Cambra de Comerç i Indústria de Palència i del Consell Regional de Cambres de Castella i Lleó.

Facundo, de les primeres empreses a aportar material sanitari

Facundo ha estat una de les primeres empreses a respondre aportar material sanitari després de la trucada d'ajuda de la Junta de Castella i Lleó per lluitar contra el coronavirus. Facundo ha lliurat bates plastificades, mascaretes i ulleres antiesquitxades a la Delegació de la Junta a Palència. «Des de Pipes Facundo només desitgem que la incidència del coronavirus acabi aviat. Nosaltres simplement hem actuat posant el nostre granet de sorra», escrivia l'empresa de Palència en un comunicat.

Facundo va celebrar l'any passat el seu 75è aniversari. Des dels seus inicis, la marca s'ha destacat per la innovació en molts aspectes. Un d'ells va ser torrar les seves famoses pipes de gira-sol pel sistema d'aigua-sal. Al seu torn, va ser la primera companyia a utilitzar el polietilè per envasar el producte acabat, en lloc de sacs de jute. També va comprar la primera màquina envasadora automàtica partint d'una bobina i dosificant la quantitat amb uns gots volumètrics.


Comentaris

envia el comentari