YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Moren 6 avis en una residència de l'Anoia per coronavirus

La població es troba confinada per un brot de Covid-19

Un pacient sospitós d'haver-se contagiat de coronavirus arribant a un hospital de la Xina el 19 de febrer de 2020
Sis persones més han mort avui per coronavirus  | Catalunya Diari

Sis ancians han mort a causa del coronavirus en una residència a Capellades (Barcelona), prop d'Igualada -on la població es troba confinada per un brot de Covid-19-, ha explicat el Patronat i la direcció de la Fundació Privada Consorts Guasch en un comunicat aquest dimecres.

En coordinació amb Salut Pública de Catalunya, el Patronat ha habilitat la primera planta per a confinar a les «diverses» persones afectades pel virus i realitzar un control mèdic intensiu. El CAP de Capellades fa un «control continu» i un seguiment de totes les afectacions de la residència, juntament amb la infermera del centre.

Prohibides les visites

A l'inici de les mesures de prevenció del coronavirus, els usuaris del centre de dia van ser enviats a casa i es van prohibir les visites de famílies de les persones internes. Cada dia la residència es comunica amb tots els familiars dels interns per a informar-los del seu estat de salut. «Recordem que estem sota l'estat de confinament i que no es pot sortir al carrer excepte en casos excepcionals», ha destacat la residència, que ha demanat solidaritat amb els ancians i ha enviat les seves condolences als familiars.


Comentaris

envia el comentari