IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

👉 El Govern esperarà al cap de setmana abans de prendre decisions més dràstiques

URGENT

🚑 La pandèmia segueix fora de control a Espanya amb 13.873 nous contagis

Moren nou persones per coronavirus en una residència de gent gran al Vallès

Tres usuaris més presenten símptomes i estan pendents de rebre els resultats de la prova

Dues professionals sanitàries de l'Hospital Clínic de Barcelona.
El coronavirus també ha tingut víctimes a les residències per a gent gran. | ACN

Nou persones han mort i catorze han donat positiu per coronavirus a la residència Pedra Serrada de Parets del Vallès. Així ho ha indicat l'Ajuntament de la població a través d'un comunicat. En concret, sis de les persones que han perdut la vida eren usuaris d'aquesta instal·lació i tres eren pacients del centre de dia que hi ha al mateix equipament. Dels 51 avis que hi ha en aquesta residència, catorze han donat positiu per la malaltia i tres presenten símptomes i estan a l'espera de rebre els resultats de la prova.

A hores d'ara, a tot el municipi, s'han detectat 84 casos positius. L'equip de govern municipal i la resta de forces polítiques han expressat el seu condol a les famílies dels difunts. Pel que fa a les dades que es disposen dels hospitals més propers, hi ha deu veïns del municipi ingressats a l'Hospital de Mollet per coronavirus. Sis dels 23 morts per la malaltia que s'han registrat en aquest centre sanitari eren veïns de Parets del Vallès.

Una residència de Balaguer demana una desinfecció per un brot al centre

Al seu torn, la residència Comtes d'Urgell de Balaguer ha sol·licitat una desinfecció interior davant un brot de coronavirus al centre que afecta 21 usuaris. La Paeria de Balaguer ha tramitat aquesta petició ja que no pot assumir-la amb personal propi i dilluns va rebre conformitat de que es faria per part del Departament d'Afers Socials i Salut.

Els usuaris infectats amb covid-19 estan aïllats i també n'hi ha 5 més que ho estan per prevenció. Des de fa 10 dies la brigada municipal desinfecta l'exterior del centre i des del consistori s'ha facilitat bates. Així mateix, la residència rep suport mèdic del Centre d'Assistència Primària de la capital de la Noguera.


Comentaris

envia el comentari