Els Mossos aixequen mig miler d'actes per saltar-se el confinament en dos dies

No s'ha detingut cap persona per saltar-se el confinament

Imatge d'un control dels Mossos d'aquest divendres a l'N-340 a l'Arrabassada, a Tarragona
Més de 500 actes aixecades | mossos d'esquadra

Els Mossos d'Esquadra han tingut molta feina durant aquest cap de setmana de març, després de la primera setmana de confinament a la demarcació de Tarragona. En total, s'han aixecat mig miler d'actes per saltar-se el confinament pel coronavirus al Camp de Tarragona o Terres de l'Ebre.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

501 denúncies en dos dies

El cap de setmana a la demarcació de Tarragona ha estat mogut pels Mossos d'Esquadra. S'han vist cues en diverses poblacions per poder desplaçar-se a les segones residències, els quals s'han topat amb les forces de seguretat barrant el pas a tots aquells que no tenien una causa justificada per poder entrar a la localitat.

El divendres, segons dades facilitades pels Mossos d'Esquadra, es van aixecar un total de 168 actes al Camp de Tarragona per saltar-se el confinament pel coronavirus, mentre que a les Terres de l'Ebre se'n van interposar 98. Així mateix, se'n van posar tres a establiments que estaven oberts durant l'estat d'alarma, en tot el territori. En total, el primer dia d'aquest cap de setmana se'n van aixecar 268.

Així mateix, aquest dissabte, 21 de març, s'ha rebaixat la xifra d'actes aixecades a les Terres de l'Ebre a més del cinquanta per cent i només n'han estat 45. D'altra banda, però, al Camp de Tarragona s'han augmentat les denúncies, respecte al divendres, essent un total de 187. 

En total, aquest cap de setmana s'han sumat 501 denúncies per saltar-se el confinament del coronavirus, sense causa justificada. Els Mossos, a més, asseguren que no es pot detenir cap persona per saltar-se'l i, només, passa en casos com intentar fugir o no fer cas als agents, per exemple. 


Comentaris

envia el comentari