L'enxampen cinc cops seguits al carrer i acaba detingut a Vilafranca

L'home va fer cas omís a les crides de la policia perquè respecti el confinament

Instant en què els Mossos imposen la sanció als ocupants de la furgoneta aquest dissabte 21 de març de 2020 a Maçanet de la Selva.
La policia ha detingut l'home a Vilafranca del Penedès, després d'enxampar-lo cinc cops al carrer | ACN

Fa gairebé dues setmanes que el govern espanyol va decretar el confinament de tots els ciutadans davant la ràpida expansió del coronavirus a Espanya. La resposta ciutadana ha estat gairebé impecable, i és que els carrers estan pràcticament buits, senyal que gran part de la societat ha entès el missatge. Ara bé, també hi ha excepcions. 

Enxampat cinc cops en un mateix matí al carrer

Els Mossos d'Esquadra han informat aquest divendres de la detenció d'un home que no ha volgut fer cas de cap manera a les reiterades crides de la policia perquè es confini a casa seva. Els fets han tingut lloc a Vilafranca del Penedès, a la comarca de l'Alt Penedès

La policia ha arribat a enxampar l'acusat fins a cinc cops en un mateix matí a la via pública, ignorant per complet les restriccions al moviment i de manera completament injustificada.

Detinguts a Tarragona després de ser denunciats catorze cops

També cal recordar que, a Tarragona, la policia també ha detingut dues persones, que van sumar un total de catorze denúncies en els darrers dies per no respectar el confinament. 


Comentaris

envia el comentari