Els Mossos enxampen un cotxe amb un conductor i tres prostitutes a Maçanet de la Selva

Una patrulla els ha custodiat fins a l'estació de tren per complir amb la norma de no viatjar més d'una persona

Instant en què els Mossos imposen la sanció als ocupants de la furgoneta aquest dissabte 21 de març de 2020 a Maçanet de la Selva.
Els Mossos imposen una sanció als ocupants de la furgoneta aquest dissabte. | ACN

Els Mossos d'Esquadra han sancionat un conductor i tres prostitutes quan tornaven cap a Barcelona després d'haver realitzat aquest divendres, 20 de març, un servei sexual en una festa en un poble de la demarcació. Els agents els han aturat quan estaven a punt d'entrar a l'autopista AP-7 a Maçanet de la Selva.

Els quatre infractors viatjaven en una furgoneta Mercedes negra de nou places, però complint amb la normativa aprovada per evitar contagis, no podien anar més de d'una persona al vehicle, ja que no es tracta d'un taxi, que sí pot portar un acompanyant. Després un patrulla els ha acompanyat fins a l'estació de tren de Girona per evitar que viatgessin junts en el mateix cotxe. El vehicle ha estat aturat prop d'una hora just a l'entrada del peatge.

Descens important, però picaresca en els controls

Tot plegat, passa en un context de descens important del trànsit de turismes que intenta accedir a la Costa Brava. El peatge de l'AP-7 que hi dona entrada, el de Maçanet de la Selva ha registrat molt poc volum de vehicles. Ara bé, els Mossos han tornat a escoltar excuses de tot tipus i casuístiques particulars.

Tot i això, si el motiu no estava justificat, o si es viatjava amb més d'una persona dins del vehicle, la policia aixecava acta i sancionava els infractors. Un dels que ha hagut de girar cua després que els Mossos el multessin és en Roberto. Diu que venia de la Llagosta i que anava a portar menjar als seus sogres a Lloret de Mar. Ho feia, però, acompanyat de la seva dona, un fet que no es permet. Els agents sí que han deixat passar camions i autocaravanes estrangeres en els controls d'aquest dissabte.


Comentaris

envia el comentari