Els Mossos multen diversos conductors que intentaven accedir a la Costa Brava

Malgrat el descens de persones que intenten passar fora del cap de setmana, els Mossos han seguit imposant sancions

Una mossa d'esquadra revisa la documentació que li facilita un dels conductors que passa pel peatge de Maçanet de la Selva, el 21 de març de 2020.
Una mossa d'esquadra revisa la documentació que li facilita un dels conductors que passa pel peatge de Maçanet de la Selva. | ACN

Descens important del trànsit de turismes que intenta accedir a la Costa Brava. El peatge de l'AP-7 que hi dona entrada, el de Maçanet de la Selva, ha registrat molt poc volum de vehicles aquest dissabte, 21 de març, al matí. Ara bé, els Mossos han tornat a escoltar excuses de tot tipus i casuístiques particulars.

Tot i això, si el motiu no estava justificat, o si es viatjava amb més d'una persona dins del vehicle, la policia aixecava acta i sancionava els infractors. Un dels que ha hagut de girar cua després que els Mossos el multessin és en Roberto. Diu que venia de la Llagosta i que anava a portar menjar als seus sogres a Lloret de Mar. Ho feia, però, acompanyat de la seva dona, un fet que no està permès. Els agents sí que deixaven passar camions i autocaravanes estrangeres.

També disminueix el trànsit de gent que viatja amb Rodalies

Els usuaris de Rodalies de Renfe ha disminuït un 90,91% respecte un dissabte habitual, segons dades del servei ferroviari d'avui al matí. L'afluència d'usuaris a Rodalies va baixar un 64,76% en 9 dies, tal com va informar Renfe ahir a la tarda. Aquesta dada registra l'evolució de l'ús d'aquest transport públic des del dimecres 11 de març, quan hi va haver un primer descens del 9,19% en comparació amb un dimecres ordinari.

A partir d'aquest dia, el descens ha estat més gran cada jornada, fins arribar al màxim registrat el dijous 19 de març, amb una disminució del passatge del 88,13%. El dijous 12 va baixar un 19,39% i el divendres 13 —quan la Generalitat va anunciar la petició al govern espanyol de confinament total de Catalunya—, un 50,36%.


Comentaris

envia el comentari