Els Mossos intervenen a l'entrada d'un supermercat en plena psicosi del coronavirus a Barcelona

Els treballadors de l'establiment amenaçaven en què no obririen si no seguien les seves indicacions

Mossos d'Esquadra davant un supermercat, el 14 de març de 2020
Els Mossos han acudit al lloc dels fets per a intentar posar ordre i pau entre els clients nerviosos | Twitter (@barbacoa10)

La por que s'està estenent davant la possibilitat que hi hagi un confinament de les persones a les cases pel coronavirus està portant a les persones a arrasar en les botigues i supermercats d'aliments o productes de primera necessitat. Però l'alarma està arribant a nivells que comporten que la policia hagi d'intervenir. 

Aquesta ha estat la situació que s'ha viscut aquest matí a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona), on els Mossos d'Esquadra han hagut d'acudir a les portes d'un supermercat per a gestionar una tensa situació entre clients i treballadors del supermercat en qüestió. 

Tal com es pot veure i escoltar en el vídeo, des del supermercat on els clients estaven intentant entrar, els empleats avisen a la multitud de gent que espera fora que si no s'organitzen en una fila «el supermercat no obrirà»

La psicosi s'estén arreu d'Espanya: un altre cas a Madrid

El nerviosisme s'escampa dia rere dia, i no és la primera vegada que es viu una situació així. De fet, a la Vila de Vallecas (Madrid) s'ha pogut viure un episodi molt semblant. Allà, la Policia Nacional ha hagut d'intervenir a l'entrada d'un altre supermercat quan la multitud de gent que estava esperant a l'obertura d'aquest ha començat a donar cop al vidre, per a posar pressió als treballadors i que obrissin abans d'hora.


Comentaris

envia el comentari