INVITACIÓ:

Et convidem al nou grup oficial de Facebook de CatalunyaDiari amb seguiment especial del Coronavirus a Catalunya. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

Els Mossos intervenen a l'entrada d'un supermercat en plena psicosi del coronavirus a Barcelona

Els treballadors de l'establiment amenaçaven en què no obririen si no seguien les seves indicacions
Els Mossos han acudit al lloc dels fets per a intentar posar ordre i pau entre els clients nerviosos | Twitter (@barbacoa10)

La por que s'està estenent davant la possibilitat que hi hagi un confinament de les persones a les cases pel coronavirus està portant a les persones a arrasar en les botigues i supermercats d'aliments o productes de primera necessitat. Però l'alarma està arribant a nivells que comporten que la policia hagi d'intervenir. 

 

 

Aquesta ha estat la situació que s'ha viscut aquest matí a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona), on els Mossos d'Esquadra han hagut d'acudir a les portes d'un supermercat per a gestionar una tensa situació entre clients i treballadors del supermercat en qüestió. 

 

Tal com es pot veure i escoltar en el vídeo, des del supermercat on els clients estaven intentant entrar, els empleats avisen a la multitud de gent que espera fora que si no s'organitzen en una fila «el supermercat no obrirà»

 

La psicosi s'estén arreu d'Espanya: un altre cas a Madrid

El nerviosisme s'escampa dia rere dia, i no és la primera vegada que es viu una situació així. De fet, a la Vila de Vallecas (Madrid) s'ha pogut viure un episodi molt semblant. Allà, la Policia Nacional ha hagut d'intervenir a l'entrada d'un altre supermercat quan la multitud de gent que estava esperant a l'obertura d'aquest ha començat a donar cop al vidre, per a posar pressió als treballadors i que obrissin abans d'hora.

 

 

Més notícies de la categoria Coronavirus