El motiu real de la desaparició de Kiko Hernández

El col·laborador segueix la quarantena estrictament

Kiko Hernández ha enviat un clar missatge a Chabelita
Kiko Hernández, el col·laborador de 'Sálvame' | TELECINCO

Avui ja fa dues setmanes que estem en quarantena i als programes de televisió continuem veient canvis. Alguns programes han canviat tots els seus col·laboradors per a donar descans a tots els que han estat assistint primers 15 dies.

A 'Sálvame' la gran majoria de col·laboradors han intervingut en el programa, sigui presencialment o de manera telemàtica. A qui no hem vist encara és a Kiko Hernández. Segons sembla, el col·laborador s'ha pres molt seriosament això de quedar-se a casa, lloc on està passant tot el seu temps per a estar al costat de les seves filles. Està totalment desaparegut de qualsevol activitat televisiva.

Ha desaparegut de la televisió

Ara mateix les seves nenes són la seva màxima preocupació, i és per això que Kiko Hernández no surt de casa per a res, amb l'objectiu d'evitar el coronavirus. El col·laborador s'ha bolcat tant amb elles que ni tan sols entra per Skype al programa. La seva desaparició ha estat total, ja que a les xarxes socials tampoc s'ha manifestat gens.

L'única cosa que ha publicat el col·laborador a través de les seves xarxes socials és la promoció de la botiga online de la qual és imatge. El que és clar és que Kiko Hernández no tornarà a televisió fins que s'acabi el confinament, que està vivint al seu habitatge a la urbanització Valdelagua, a uns 30 quilòmetres de Madrid.

En aquesta nova llar Kiko passarà tota la quarantena i tot el que duri aquesta crisi del coronavirus, d'allí no pensa sortir fins que tot això hagi acabat. El seu principal pensament és no posar en perill la seva salut, que això derivaria en problemes per a les seves filles.


Comentaris

envia el comentari