Multen tres persones a Terrassa per parlar a la sortida d'un supermercat

Un dels homes va optar per fugir corrents quan va veure la policia, mentre que un altre va tornar a entrar al supermercat

INAUGURACION DEL CENTRO SOCIAL MENSAJEROS DE LA PAZ EN VILLAVERDE
La policia municipal de Terrassa va multar tres persones per parlar a la sortida d'un supermercat a Terrassa. | Pixabay

Cridaner succés a Terrassa. En ple estat d’alarma i davant l’obligatorietat de quedar-se confinat a casa, la policia municipal de la ciutat vallesana va haver d’actuar de facto amb un grup de persones que s’aprofitaven de l’excepció de poder sortir a comprar al supermercat per a poder xerrar. Els fets, segons el ‘Món Terrassa’, van tenir lloc el passat dijous, 26 de març, a les portes d’un establiment situat a l’avinguda d’Àngel Sallent.

Va ser sobre les 17.15 hores quan la policia va rebre l’avís sobre un grup de persones que xerraven immòbils davant l’espai. La dotació que va arribar fins el punt del succés va poder comprovar com tres persones estaven reunits i, davant la seva presència, un va marxar corrents, l’altre va entrar de nou al súper i un tercer es va quedar al mateix lloc.

Finalment, els agents van poder identificar els homes que havien fugit i van procedir a multar-los (també al que va entrar a l’establiment, ja que en va sortir sense cap compra) per romandre a la via pública sense motiu.


Comentaris

envia el comentari