Nagore Robles es despulla a Instagram i dóna una lliçó sobre el coronavirus

L'assessora de 'MyHyV' ha volgut compartir un important missatge

Imatge d'arxiu de Nagore Robles
Nagore Robles es despulla a Instagram | Instagram

La crisi del coronavirus ha provocat que, en aquests moments, els ciutadans estiguem confinats a causa de la declaració de l'estat d'alarma que, a més, es va prorrogar quinze dies més. Per aquest motiu, la quarantena ha fet que aquests dies la gent aprofiti per descansar, passar temps amb els seus éssers estimats o per gaudir de les aficions que fa temps que tenia abandonades.

Malgrat tot, el confinament també fa que tinguem més temps per posar en ordre els nostres pensaments. I això és precisament el que ha fet Nagore Robles. Concretament, l'assessora de l'amor de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' ha reflexionat molt sobre si mateixa i allò que la rodeja. De fet, Robles s'ha despullat, literalment i en paraules, per als seus seguidors.

D'aquesta manera, ha compartit al seu perfil d'Instagram una fotografia sense roba, acompanyada d'un profund i emotiu missatge.

Tiempo de contrariedades y de descubrimientos. Estos días estoy pasando por tantas emociones y tan distintas...Tanto silencio y tanto ruido en mí...

Tan ligera y, sin embargo, siento más peso que nunca...

Tanto tiempo libre estando enjaulada...Hay días duros que también sirven para aprender y reubicarse, así que son necesarios y terminan siempre a las doce. Como toda esta historia que pasará a pertenecer parte del pasado y nos habrá dado grandes lecciones. Mi brújula se dispara, pero sigo sin perder el norte.

Buenas noches luna. Buenas noches mundo.

Reaccions a la publicació de Nagore

La publicació de Nagore ha aconseguit una llarga llista de 'likes', entre ells el de Sandra Barneda, que ha contestat: «Bonica dita». No obstant això, molts altres famosos, a més dels seguidors de la presentadora, han volgut demostrar que el missatge els hi ha arribat. Alguns dels més destacats han estat l'extronista Efrén Reyero o el cantant Hugo Salazar.

Tampoc podem obviar els centenars de comentaris que ha rebut, tals com «Vinga, que podem. No deixem que la ment ens guanyi» o «El silenci ens ajuda a trobar-nos, a descobrir-nos, no tot és dolent. També s'ha de buscar el costat positiu de les coses».


Comentaris

envia el comentari