Una nota en un replà proposa denunciar els veïns que surten a passejar el gos

La imatge s'ha fet viral a través de Twitter

La nota penjada en un bloc de pisos d'Oviedo el 26 de març de 2020.
Una nota penjada en un bloc de pisos a Oviedo demana denunciar els veïns que surten a passejar el gos. | Cedida

Polèmica en un bloc de pisos d'Oviedo. Segons ha compartit al seu compte de Twitter un usuari d'aquesta xarxa social a primera hora del matí d'aquest dijous, 26 de març, en un dels espais comunitaris de l'edifici ha aparegut penjada una nota anònima per part dels inquilins d'un dels pisos:

Assenyala els veïns que no surten a aplaudir

La nota és un atac directe als veïns del 2n B i del 4t C d'aquest bloc de pisos de la capital asturiana. Diu que «mai surten al balcó a l'aplaudiment dedicat als metges a les vuit del vespre tot i estar sempre malalts i fent ús de la sanitat». Però l'atac no es queda aquí. També apunta els veïns d'aquests immobles cap a una altra acusació: sembla que treuen el gos massa sovint.

«Tot i això, cada dia surten amb el gos fins a quatre i cinc cops i algunes vegades triguen més de 20 minuts en tornar, recorrent tot Oviedo», diu la nota.

Proposa trucar a la policia perquè els sancionin

Exposats tots dos fets —que no surten al balcó a aplaudir i que van a passejar el gos diverses vegades i durant força estona—, la nota dels veïns passa a l'atac: «Proposo que tots truquem a la policia cada vegada que surti algú d'aquests pisos amb el gos o sense justificació perquè els sancionin i aprenguin a respectar els milers de metges i policies que estan morint pel nostre país allà fora». «Què menys que apluadir-los cada nit!», rebla la nota.

Ni més ni menys, doncs, que una proposta a denunciar els veïns. La nota ha aixecat molta polseguera a les xarxes socials, on ha rebut moltes crítiques a causa del seu contingut.


Comentaris

envia el comentari