Catalunya suma 94 noves morts per coronavirus en un sol dia

Salut també ha confirmat 1.939 nous positius

Un treballador de Tailàndia desinfectant una sala de reunions el 10 de març de 2020
Catalunya suma 94 noves morts per coronavirus en un dia | Catalunya Diari

El Departament de Salut ha confirmat que en les darreres hores hi ha hagut 94 nous morts per coronavirus arreu de Catalunya. D'aquesta manera, la xifra de defuncions des del principi de la crisi ascendeix a 339. En paral·lel, en el mateix lapse temporal hi ha hagut 1.939 positius nous, que apugen la xifra total fins als 7.864 casos.

Més de 650 pacients tenen pronòstic greu

Un total de 658 persones estan greus. Pel que fa a Igualada, un dels brots que més preocupa les autoritats del país, Salut confirma un total acumulat de 292 positius de coronavirus des que es va declarar el brot, 64 més que diumenge. En les darreres hores han mort 4 persones en aquesta demarcació, i ja són 36 des de l'inici. Des del principi de l'epidèmia de coronavirus a Catalunya, s’han comptabilitzat fins avui un total de 755 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb Covid-19.

La Xina, on va propagar-se per primera vegada el patogen, han aconseguit controlar els contagis. Ara mateix, els països que pateixen més afectacions en xifres són Itàlia, Espanya, els Estats Units i Alemanya.


Comentaris

envia el comentari