IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Novetats sobre l'estat de salut de Juan Salazar de 'Los Chunguitos'

La seva germana Encarna confirma que el cantant està «fora de perill»

Juan Salazar en un cotxe. Madrid 27 de novembre de 2020
Juan Salazar evoluciona favorablement de coronavirus segons la seva germana Encarna | Catalunya Diari

El cantant Juan Salazar de 'Los Chunguitos', segueix ingressat a l'hospital després de donar positiu per coronavirus fa uns dies. La seva germana, Encarna Salazar, explica com es troba l'artista i ofereix les últimes notícies sobre el seu estat de salut.

Encarna ressalta que «gràcies a Déu ens han donat molt bones notícies aquesta setmana. Ell està ara fora de perill, està bé, segueix a l'hospital fins que el metge ho vegi i li doni l'alta, però molt bé. Estem molt tranquils en aquest aspecte i esperant amb moltes ganes i amb tota l'ànima que pugui estar a casa ja compartint el moment amb la seva dona», assenyala la germana del cantant.

Una evolució favorable

La seva germana afirma que li arriben bones notícies: «Juan evoluciona bé i estem contents. Ell és un home fort, sa, no té cap història que pugui complicar-li el coronavirus, en aquest sentit és un home molt fort i sa, i això també l'ajuda molt a poder portar-ho millor».

Preguntada per si Juan pot enviar algun tipus de missatge, la seva germana recalca: «No, només a través de les seves filles, l'altre dia va parlar el meu germà Jose amb ell i em va dir que estava bé, em vaig quedar més tranquil·la perquè està fora de perill amb la qual cosa a la família ens relaxa una mica aquesta situació. L'important és que ell està bé i que ens han donat la bona notícia que està fora de perill».

Finalment, en relació amb la possible data d'alta hospitalària, Encarna apunta el següent: «No ens han dit una data però crec que al ritme que va, caldrà aguantar la quarantena òbviament, però fins que el metge vegi que tot està bé, haurà d'estar a l'hospital. Encara que ell estigui bé ha d'esperar que el contagi es tregui, fins que això no passi m'imagino que haurà de ser-hi».


Comentaris

envia el comentari